Belgacom- Skynet bekroont Crealogo.be als
beste "business site" van de week
De portaalsite business.skynet.be en belgacombusiness.net hebben Crealogo.be uitgeroepen tot de beste zakelijke website van de week. Crealogo ontwerpt krachtige logo’s voor startende bedrijven en groeiende KMO’s. Om een sterk logo te ontwerpen ontwikkelde Crealogo een 5-stappen pakket waarbij de klant heel precies zicht krijgt op elke stap in het creatieproces. Op deze manier garandeert Crealogo een onderscheidend resultaat.

Julie Opstaele, Portal Channel Manager van Belgacom Skynet motiveert de keuze voor Crealogo als volgt: "Ik ontvang wekelijks 20 nieuwe aanmeldingen van websites op onze "portal". De website van Crealogo onderscheidt zich door zijn professionele lay-out en originele structuur. Het is ook een site die zelfstandigen en KMO’s overtuigt dat investeren in een professionele housestyle en logo het bedrijfsimago versterkt. Vernieuwend is ook dat ondernemers er veel nuttige bedrijfsinformatie kunnen opvragen."
Logo-ontwerp via het Webkantoor
Veronik Derresauw, zaakvoerder van Crealogo.be: " Ik zie voornamelijk drie redens voor het succes van Crealogo. Ten eerste positioneren wij ons als echte logo-specialisten,dit creeërt vertrouwen bij potentïele klanten. Ten tweede is Crealogo de eerste Belgische website waar klanten via een virtueel Webkantoor alle stappen in het creatieproces van het nieuwe logo on line kunnen volgen. En tenslotte gaan we verder dan het traditionele logo-ontwerp omdat we ondernemers onder de rubriek "Crealogo services" interessante tips en adressen aanbieden voor een vlotte opstart of verdere uitbouw van hun bedrijf."

inlichtingen bij Veronik Derresauw, Zaakvoerder Crealogo
Ruitjesbosstraat 24 – 8820 Torhout
Tel: 050-214582 fax: 050-216171 crealogo@online.be