logo ontwerp design crea logo crealogo
Logo Ontwerper Crea Logo is dè specialist in logo ontwerp, huisstijl ontwerp, krachtige logo's voor starters en KMO's.
Onze logo ontwerpers werken aan uw logo tot U 100% tevreden bent.
Home  |  Contact

3/08/2020      16:41

  Welkom bij CREA LOGO
  Wat moet uw logo doen?
  Waarom CREA LOGO?
  CREA LOGO werkwijze
  Wat mag u verwachten?
home > crealogo werkwijze
werkwijze crealogo logo ontwerpen  


Een eenvoudig, direct herkenbaar en sterk logo ontwerpen vergt vakmanschap en methodiek. Die vakkennis bieden wij u aan in een pakket. Zo krijgt u heel precies zicht op elke stap in het creatieproces en kunnen wij u een onderscheidend resultaat garanderen.

  Kennismaking en briefing

De hoeksteen voor een innovatief en krachtig logo. Crealogo is één en al oor: een goede kennismaking legt de basis voor een succesvol eindresultaat. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw behoeften, krijgen inzicht in uw markt en klanten en leren uw voorkeuren kennen.

Dit is een uiterst belangrijke fase die de toon zet voor de rest van het onwerpproces. In deze fase bekijken we de doelmarkt van uw bedrijf, het bedrijfsimago, de concurrenten, uw ideeën en alle andere informatie die nuttig kan zijn voor het ontwerp. Al deze gegevens verzamelen wij via de Briefingfiche en de follow-up gesprekken.

  Basisontwerpen

U kunt kiezen uit meerdere voorstellen. Op basis van onze contacten tijdens deze eerste fase starten we het ontwerpproces. Crealogo levert u diverse creatieve ontwerpen aan in uiteenlopende stijlen. De voorstellen zijn via 'Mijn Crealogo' voor de klant beschikbaar via een persoonlijke login en paswoord die u ontvangt bij aanvang van het ontwerpproces. Op deze persoonlijke webpagina ontvangt u:

Minimaal vier verschillende logo concepten/visuals
Drie tot vier variaties op iedere concept
Logo in één of meerdere kleuren
Integratie van uw bedrijfsslogan in logovisual

  Revisies

Eenmaal we uw voorkeuren kennen, beslissen we samen welk ontwerp we verder kunnen uitwerken en verfijnen. Bij sommige klanten zijn er twee correctierondes nodig. Bij andere soms drie of meer. We blijven aan uw logo werken tot het 100% past bij uw bedrijf of organisatie.

  Online opvolging

Volg het ontwerpproces van A tot Z online via 'Mijn Crealogo'. Crealogo heeft een uniek systeem uitgewerkt waar u alle stappen van het ontwerpproces online kan opvolgen en beheren: "Mijn Crealogo" is een online kantoor op onze website waar u toegang krijgt via een persoonlijke login en paswoord. In dit online kantoor kan u:

De basisontwerpen van uw logo bekijken en afprinten
Feedback doorsturen
De aanpassingen en revisies van uw logo bekijken en uitprinten
Uw definitief logo opvragen voor later gebruik waardoor u niet meer afhankelijk bent van derden (drukkers, grafici, reclamebureaus, enz...) voor het beheren en gebruiken van uw logo!disclaimer | Ontwerp | copyright Crea logo © 2020